نمونه برداری رنگی یکی از مهمترین مولفههای دوربینهای تصویربرداری حرفهای است که تاثیر زیادی بر کیفیت نهایی محتوا خواهد داشت. مولفههای متفاوتی برای انتخاب توانمندترین تصویربرداری وجود دارد. همانطور که عملکرد دوربینهای دیجیتال در بخش عکاسی تنها به Resolution سنسور و ابعاد Pixelها باز نمیگردد، در بخش تصویربرداری نیز تنها Resolution و Bit Rate ویدئوها تعیینکننده توانایی دوربین نیستند. مولفههای مختلفی در این زمینه وجود دارد که تفاوت زیادی در کیفیت نهایی کلیپهای ضبط شده ایجاد میکنند. نرخ بیت (Bit Rate)، عمق بیت (Bit Depth) و نمونه برداری رنگی (Chroma Subsampling) برخی مشخصههایی هستند که میتوانند خبر از میزان توان دوربین در بخش تصویربرداری بدهند. البته لازم به ذکر است که مولفههای Bit Depth و نمونه برداری رنگی بر Bit Rate تاثیرگذار هستند و در صورت پیشرفت در آنها، شاهد افزایش Bit Rate خواهیم بود. حال به تشریح مولفه بسیار مهم نمونه برداری رنگی و تاثیر آن در عملکرد دوربینهای پرداخته میشود.
Media Streaming، تکنیکی است که به وسیله آن می توان یک فایل چند رسانهای (Multi Media) مانند صدا و یا تصویر ویدئویی را بدون اینکه احتیاج به Download همه فایل باشد، بر روی اینترنت به صورت لحظه ای از نقطه زمان مورد درخواست مشاهده کرد. به عبارت دقیق تر برای مشاهده یک Video معمولی، بایستی ابتدا کل فایل در سیستم بارگزاری شده و سپس نمایش داده شود، اما Video Streaming به شما اجازه می دهد که از محتوا قبل از اینکه تمام فایل دانلود شود، شروع به استفاده و مشاهده کنید.
در تکنیک Media Streaming داده ها بصورت مداوم از سرور به کامپیوتر کاربر منتقل می شوند و حین این انتقال قابلیت نمایش بخشهای انتقال داده شده فراهم می شود. معمولا این تکنیک تنها برای انتقال فایلهای چند رسانه ای مورد استفاده قرار می گیرد. مزیت اصلی Video Streaming این است که Data را در لحظه و از همانجایی که به آن نیاز دارید، به شما ارائه میدهد.
(Power over Ethernet) PoE تکنولوژی است که امکان انتقال برق را روی کابلهای شبکه امکان پذیر می سازد. به عنوان مثال دوربینهای تحت شبکه (IP Camera) در هنگام نصب به دو اتصال نیازمند هستند. اولا یک اتصال شبکه، برای انتقال داده تصاویر به منظور ضبط ویدئو و ابزارهای نمایش و دوما یک اتصال برق، برای تامین قدرت الکتریکی که دوربین نیاز دارد. حال اگر دوربین با استاندارهای PoE سازگار باشد، فقط نیازمند به اتصال شبکه می باشد، زیرا برق خود را از کابل شبکه دریافت می کند.
ITIL: Information Technology Infrastructure Library
مجموعهای از تفکرات و تکنیکها برای مدیریت زیرساختهای فنآوری اطلاعات، پیاده سازی و استفاده از آنهاست. ITIL به عنوان مجموعهای از کتاب انتشار یافته است که هر کتاب سرفصلی از مدیریت فنآوری اطلاعات را پوشش میدهد.
تاریخچه ITIL
تفکر ITIL در دهه ۱۹۸۰ ، زمانی به وجود آمد که دولت انگلستان متوجه شد که سطح کیفی خدمات IT که در کشورش ارائه میشود کافی و قابل قبول نیست. در آن زمان موسسه CCTA (Central Computer & Telecommunication Agency) که امروزه اتاق بازرگانی دولت انگلستان (OGC) نام دارد، ماموریت یافت تا بستر و چارچوبی ارائه کند، تا به کمک آن دولت انگلستان و بخش خصوصی از منابع IT به صورت بهینه و کارآمد و از نظر مالی معتبر استفاده کنند.
اولین نسخه ITIL ،GITIM (Government Information Technology Infrastructure Management) نام گرفت و بدیهی است که با نسخههای جدید ITIL بسیار متفاوت بود، اما از نقطه نظر فکری به نسخههای جدید بسیار نزدیک بود و بر روی پشتیبانی از خدمات و ارائه خدمات تمرکز داشت.
پروتکل مسیریابی (Open Shortest Path First) OSPF یک پروتکل مسیریابی Link State است که می تواند ترافیکهای مربوط به پروتکل IP را مدیریت نماید. OSPF نسخه های مختلفی دارد که در حال حاضر از نسخه ۲ آن بیشتر استفاده می شود. OSPF بر خلاف برخی پروتکلها که بصورت انحصاری توسط شرکتها ارائه می شوند یک پروتکل کاملا جامع و بدون وابستگی به هیچ برند خاصی است، تقریبا همه روترهایی که در دنیا وجود دارند از پروتکل OSPF پشتیبانی می کنند. پروتکل مسیریابی Open Shortest Path First یا OSPF از الگوریتم Shortest Path First یا SPF که توسط Dijkstra طراحی شده است برای جلوگیری از بوجود آمدن Routing Loop در توپولوژی شبکه ها استفاده می کند و به نوع یک شبکه Loop Free ایجاد می کند. OSPF فرآیند Convergence سریعی دارد و از طرفی قابلیت Incremental Update را نیز با استفاده از Link State Advertisement یا LSA فراهم می کند. OSPF یک پروتکل Classless است و به شما این اجازه را می دهد که برای طراحی یک ساختار سلسله مراتبی شبکه از VLSM و Route Summarization براحتی استفاده کنید.