به حذف کردن رنگی مشخص، که غالباً به رنگ Green (Green Screen) مشهور است، Chroma Key Technique می گویند. این تکنیک از حقه های سینمایی می باشد که اوایل شروع استودیوهای فیلمسازی اولین بار توسط George Albert Smith در سال 1898 مورد استفاده قرار گرفت.
نمونه برداری رنگی یکی از مهمترین مولفههای دوربینهای تصویربرداری حرفهای است که تاثیر زیادی بر کیفیت نهایی محتوا خواهد داشت. مولفههای متفاوتی برای انتخاب توانمندترین تصویربرداری وجود دارد. همانطور که عملکرد دوربینهای دیجیتال در بخش عکاسی تنها به Resolution سنسور و ابعاد Pixelها باز نمیگردد، در بخش تصویربرداری نیز تنها Resolution و Bit Rate ویدئوها تعیینکننده توانایی دوربین نیستند. مولفههای مختلفی در این زمینه وجود دارد که تفاوت زیادی در کیفیت نهایی کلیپهای ضبط شده ایجاد میکنند. نرخ بیت (Bit Rate)، عمق بیت (Bit Depth) و نمونه برداری رنگی (Chroma Subsampling) برخی مشخصههایی هستند که میتوانند خبر از میزان توان دوربین در بخش تصویربرداری بدهند. البته لازم به ذکر است که مولفههای Bit Depth و نمونه برداری رنگی بر Bit Rate تاثیرگذار هستند و در صورت پیشرفت در آنها، شاهد افزایش Bit Rate خواهیم بود. حال به تشریح مولفه بسیار مهم نمونه برداری رنگی و تاثیر آن در عملکرد دوربینهای پرداخته میشود.
Media Streaming، تکنیکی است که به وسیله آن می توان یک فایل چند رسانهای (Multi Media) مانند صدا و یا تصویر ویدئویی را بدون اینکه احتیاج به Download همه فایل باشد، بر روی اینترنت به صورت لحظه ای از نقطه زمان مورد درخواست مشاهده کرد. به عبارت دقیق تر برای مشاهده یک Video معمولی، بایستی ابتدا کل فایل در سیستم بارگزاری شده و سپس نمایش داده شود، اما Video Streaming به شما اجازه می دهد که از محتوا قبل از اینکه تمام فایل دانلود شود، شروع به استفاده و مشاهده کنید.
در تکنیک Media Streaming داده ها بصورت مداوم از سرور به کامپیوتر کاربر منتقل می شوند و حین این انتقال قابلیت نمایش بخشهای انتقال داده شده فراهم می شود. معمولا این تکنیک تنها برای انتقال فایلهای چند رسانه ای مورد استفاده قرار می گیرد. مزیت اصلی Video Streaming این است که Data را در لحظه و از همانجایی که به آن نیاز دارید، به شما ارائه میدهد.
در این مقاله قصد داریم دوستان علاقه مند به Animation و Visual Effects را با سیستمهای Render Farm در دنیای CG آشنا کنیم. همانطور که خود می دانید، مرحله Rendering یکی از سنگینترین و زمانبرترین مراحل Production و Post Production یک پروژه Animation و Visual Effects می باشد. به این دلیل که در این مرحله محاسبات بسیار زیاد و سنگین Lighting و Material باید توسط کامپیوتر انجام شود. در بسیاری از پروژه های بزرگ ممکن است Render هر Frame از پروژه، روزها به طول بیانجامد!
فرض کنید که 2 دقیقه کار ساختید و می خواهید آن را با 25 فریم برثانیه در سیستم TV/PAL، محاسبه و Render کنید. یعنی هر ثانیه معادل 25 فریم و هر 1 دقیقه معادل 1500 فریم و 2 دقیقه معادل 3000 فریم. به دلیل استفاده از مدلهای بسیار زیاد و Materialها و Lightهای پیچیده، Render هر Frame از پروژه شما 1 ساعت طول می کشد. بنابراین شما با یک سیستم معمولی در 1 روز کامل تنها می توانید کمتر از 1 ثانیه از کار را Render کنید و برای Render کل پروژه به حداقل 120 روز یا 4 ماه زمان نیاز دارید! خوب اگر بخواهید یک پروژه سینمایی که 90 دقیقه است را Render کنید، احتمالا تنها نوادگان شما می توانند نتیجه کار شما را ببینند!
کارت Graphicهای ذکر شده در این لیست، پیشنهادهای شرکت Adobe برای یک Processing ایده آل در Adobe Premier هستند. اگر شما هم از آن دسته کاربرانی هستید که درباره Updateهای اخیر Adobe گیج شده اید و با Error: Not Supported کارت Graphic در Premier روبرو شده اید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
شرکت Adobe همزمان با انتشار نسخه ۲۰۲۰ نرم افزار Premier محدودیتهایی را در کاربرد Graphic Cardهای قدیمی مطرح کرد. این موضوع با موج اعتراضهای کاربرانی که در ابتدای کار، با Error پشتیبانی نشدن Graphic Card آنها توسط Premier روبرو شده بودند، مواجه شد. ولی شرکت Adobe به تصمیم خود پافشاری کرد و این رویکرد را هم راستا با افزایش کارایی و سرعت کار با Premier مطرح کرد.